kenteken

Kenteken check uitvoeren

kentekenEr heerst een grof misverstand dat kenteken informatie opvragen heel lastig is. Dat is dus niet waar Het is in feite juist heel eenvoudig. Middels een check van het kenteken kan u op deze simpele wijze meer te weten komen over het betreffende voertuig. Hier zullen wij u hier wat meer over laten zien, zo weet u wat u kunt verwachten. Bekijk ook www.kentekencheck.nu voor meer informatie.

RDW maakt onderscheid in de gegevens

Bij het bekijken van gegevens over het voertuig bij het RDW kan er een onderscheid worden gemaakt tussen diverse soorten gegevens. Wellicht wel iets bij voor te stellen. U kunt op basis van het kenteken bij de RDW de geschiedenis van de auto bekijken. We hebben het hier over gegevens van het voertuig. Even opzoeken waar iemand woont kan niet zomaar. Een politieagent of iemand van justitie zou dat wel kunnen doen.

Voor de basisgegevens krijgt u inzicht in het bouwjaar, en het aantal kilo’s van het voertuig en in het aantal voorgaande eigenaren. Ook kunt u zien wanneer de APK van de auto zal komen te vervallen. Allemaal best belangrijke informatie als u een andere auto wilt gaan aanschaffen. U kunt op deze manier checken of wat de verkoper u verteld ook daadwerkelijk klopt met de realiteit.