Nieuwe ketel nodig?!

Het vervangen van een CV ketel is een optie die veel wordt gekozen. Mensen die bijvoorbeeld een huis hebben gekocht, kiezen er vaak voor om de ketel te vervangen. Een nieuw huis en een nieuwe start, en dan direct maar de ketel vervangen. Vaak zit er dan bijvoorbeeld een oude ketel in de woning, of helemaal geen ketel.

Maar dat is niet de enigste reden dat mensen de ketel laten vervangen. Want met de nieuwe types ketels is het heel eenvoudig om energie te besparen. Deze HR ketels verbruiken namelijk veel minder energie dan oudere types. Deze HR techniek staat voor hoog rendement. Ook worden de ketels wel condensatieketels genoemd, omdat ze de geproduceerde condens hergebruiken wat voor het hoge rendement zorgt.

Zoeken op internet naar een CV ketel

radiatorHet bestellen van een nieuwe ketel begint vaak op het internet. Er zijn veel bedrijven die veel uitleg geven op hun website over de diverse ketels die worden aangeboden. U kunt kiezen uit verschillende merken, en per merk zijn er weer diverse modellen beschikbaar. Een goede ketel zal gebruikelijk ongeveer €1500 kosten. Sommige iets goedkoper, andere modellen iets duurder. Dit zijn ketels van een bekend merk zoals bijvoorbeeld een Vaillant ketel. Op de ketel zit gebruikelijk enkele jaren garantie. Dit kan per merk en model verschillen. Welke merk of model u kiest is echt afhankelijk van uw wensen. Voor advies op dit gebied bent u aan het juiste adres bij uw leverancier of installateur.

Een ketel die sterk aan populariteit wint is de Remeha Calenta. Een sterke ketel die zuinig in het gebruik is, en tevens niet duur is. De ketel is te vinden in menig huishouden in Nederland, en is bij sommige leveranciers ook verkrijgbaar in een leaseconstructie waarbij u een maandelijks bedrag betaald voor de ketel + het onderhoud.

Als u gaat verhuizen naar een nieuwe woning, dan kan een CV ketel zeker handig zijn. Kies altijd voor een kwalitatief Verhuisbedrijf Rotterdam of Verhuisbedrijf Amsterdam, bijvoorbeeld Zonder Kloppen.