Snel een pakket verzenden (spoedje!)

Het is laat in de middag en u komt erachter dat een zakelijke relatie een bepaald document morgen tijdens een belangrijke vergadering nodig heeft. Een lastige situatie, want even heen en weer rijden ziet u niet zitten. U heeft nog bergen met werk liggen. Toch wilt u dat deze documenten zo snel mogelijk worden bezorgd bij uw klant. Een koerier inschakelen is in dit geval de beste oplossing. Een koerier Hilversum komt het pakket ophalen en bezorgd op het de plek van bestemming.

koeriersdienstOf dat nu een stad in de omgeving is, of naar de andere kant van het land maakt niets uit. Er zijn veel koeriersdiensten beschikbaar in Nederland. De grote zijn natuurlijk bekend. Maar in een dergelijk geval als hierboven beschreven bent u over het algemeen toch aangewezen op een lokale koeriersdienst.

Koerier in de buurt inschakelen

Een lokale koerier kan over het algemeen een stuk sneller schakelen. Als het om tijd kritische zendingen gaat is dit erg belangrijk. In veel gevallen vraagt u via de website van de koeriersdienst een offerte op, bellen kan vaak ook. Als het om een snelle zending gaat, kunt beter via de telefoon contact zoeken. Geef dan ook aan dat het om een belangrijk pakket gaat dat z.s.m. bezorgd moet worden. Er wordt vervolgens een afspraak met u gemaakt om het pakket op te halen.

Tarieven koeriersdienst

Zodra de koerier het pakket heeft opgehaald, wordt dit vervoert naar uw klant of relatie. De prijzen voor een koeriersdienst worden achteraf opgemaakt. U betaald vaak een starttarief en een tarief per kilometer. De factuur krijgt u netjes opgestuurd. Als dit uw eerste zending via een koerier was, dan kunt u best vaker gebruik van deze dienst maken, zeker als de koerier goed werk geleverd heeft.

Als u een lokale koerier Amsterdam inschakelt, dan kan dit vaak ook een stuk goedkoper zijn. Informeer naar de mogelijkheden.